Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

У Київському обласному ТЦК відреагували на скандал із 2-ма хабарниками

У Київському обласному Територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки назвали ганебним корупційний скандал із затриманням двох начальників ТЦК на Київщині.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на Київський обласний ТЦК та СП.

«Незважаючи на те, що в системі територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Київської області проводяться постійні жорсткі та рішучі заходи щодо недопущення корупційних правопорушень та злочинних дій, на жаль, трапляються ганебні випадки», – наголосили у ТЦК.

Там також додали, що вони у взаємодії з Командуванням Сухопутних військ Збройних Сил України, Службою безпеки України провели ряд заходів, в результаті чого 15 серпня  2024 року і було затримано начальників Бориспільського та Бучанського районних ТЦК та СП. За фактами триває службова перевірка, деталі з’ясовуються, кажуть у відомстві.

А також закликали повідомляти про подібні факти та негайно звертатися до правоохоронних органів.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на схемі з ухилення від мобілізації викрито начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК разом з їхнім спільником.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору