Коломия До сайту

В Ірпені відкрився перший приватний садочок із пільгами для жінок у складних життєвих обставинах

В Ірпінській громаді відкрили перший приватний садочок із пільгами для жінок у складних життєвих обставинах, що є одним із чотирьох пілотних проєктів, реалізованих в Україні.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на допис міського голови Ірпеня Олександра Маркушина. 

Зазначається, що Ірпінський садочок “Kids&Kids” є одним із чотирьох пілотних проєктів, реалізованих в Україні за грантової підтримки Міжнародної організації праці у співпраці з КОВА. Мета цього проєкту – навчити керувати закладами дошкільної освіти та сприяти українським жінкам у відкритті приватних мінісадків.

“Kids&Kids” – це інклюзивний, світлий дитячий простір у скандинавському стилі з важливою соціальною складовою. Мами, які перебувають у скрутному становищі, можуть віддати свою малечу віком від 11 місяців зі значною знижкою – до 50% для сімей загиблих Героїв та ВПО, які не можуть дозволити собі повну оплату навчання. Також є знижка для мам, яким потрібна робота – за особистою консультацією варто звертатися безпосередньо до адміністрації.

Садочок розташований у ЖК “Ютландія” на вул. Літературній, 1-В та має:

«Дякую власниці садка Світлані Новіченко за ініціативність, створення безпечного, комфортного закладу дошкільного виховання та нового місця щасливого дитинства для маленьких ірпінчан. Окремо вдячний за черговий соціально відповідальний бізнес у нашій громад», – написав очільник міста.

Так, раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомелі відновлює роботу пункт видачі одягу. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко