Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Київщина передала допомогу 72 бригаді ім. Чорних Запорожців

КОВА та громада Броварів передали 72 бригаді ім. Чорних Запорожців мініекскаватори, комплекси РЕБ та дрони.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу КОВА. 

«Разом з громадою Броварів передали захисникам із 72 бригади ім. Чорних Запорожців 4 міні-екскаватори. Придбали їх коштом міського бюджету. Захисники із нашої підшефної бригади воюють з російським окупантом на одному з дуже гарячих напрямків. Потреба у спецтехніці велика. Це дозволяє швидко облаштовувати оборонні позиції та будівництво фортифікацій. Техніка сучасна та маневрена – переконався особисто», – пояснили в КОВА.

Декілька таких міні-екскаваторів вже допомагають бійцям із 72-ї бригади. Їх придбав відповідальний бізнес – VIDI та Ринок Столичний. Ще 9 міні-екскаваторів найближчим часом передасть громада Вишневого.

«Раніше з обласного бюджету ми виділили для бійців цієї бригади 32 млн грн на придбання комплексів РЕБ, засобів зв’язку та дронів різного типу», – додав Руслан Кравченко.

До того ж громада громада Броварів  передала військовим із 136 батальйону ТРО 50 FPV-дронів. Бійцям-спецпризначенцям – автівку.

Так, раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Гостомель продовжує надсилати допомогу на фронт. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору