Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На фронті загинув Кирило Денисенко з Вишневої громади

Вишнева громада прощається з земляком-захисником Кирилом Денисенком, який поліг під час виконання бойового завдання.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ з посиланням на Вишневу міську громаду.

Зазначається, що Кирило Миколайович Денисенко, який народився 18 травня 2003 року, був не лише воїном, а й творчою людиною. Його прозові твори та сатиричні публікації знаходили відгук прихильників у соціальних мережах, де Кирило їх публікував.

“Кирило був одним із тих, хто обрав шлях захисника Батьківщини. Випускник славетного Київського військового ліцею ім. І. Богуна, він відзначався не тільки гарними результатами у навчанні, але й любов’ю до рідної землі. В червні 2024 р, після закінчення навчання у Військовій академії (м.Одеса), отримав направлення на фронт, де проявив себе як сміливий та відданий офіцер”, – йдеться у повідомленні.

Герой загинув 12 серпня під час виконання бойового завдання неподалік  Кліщіївки Бахмутського району на Донеччині..

У Кирила в глибокому горі залишилися мама, двоє братів та цивільна дружина.

Сьогодні, 19 серпня, захисника  поховають у Вишневому на Алеї Героїв. Прощання відбудеться о 12:00, в церкві «Святого Великомученика Юрія Переможця», пр. Поштовий, 9.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Вишнева громада попрощалася з Ігорем Журавлем, який захищав Україну з перших днів повномасштабного російського вторгнення.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору