Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Трагічно загинув захисник-бучанець Іван Цапенко

Життя захисника України Івана Цапенка трагічно обірвалося у день народження його сина.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення Бучанської міської ради.

Зазначається, що Івану Цапенку, який  добровільно пішов захищати Україну у перший день великої війни – 24 лютого 2022 року, навіки буде 36 років.

“Командир зенітного кулеметного відділення воював у найгарячіших точках фронту. Влітку 2022 року отримав тяжке поранення під Бахмутом — були пробиті легені й уламок біля серця. Лікарям дивом вдалося врятувати життя Івана. Після одужання наш земляк вирішив будь-що повернутися до служби та продовжити захищати рідну землю”, – йдеться у повідомленні.

Фатальною датою  для захисника стало цьогорічне 17 серпня — у день народження сина Іван потрапив у аварію на Сумщині. Отримані травми стали для Героя смертельними.

У глибокій жалобі залишилися рідні захисника – мати Наталія, батько Григорій,  сестра Марія, та   12-річний син Кирило, якого Іван виховував самостійно.

Поховають Івана Цапенка завтра, 21 серпня, у Бучі. Прощання — об 11:00, біля рідного дому за адресою: провулок Садовий, 8. Поховання — об 11:30 на Алеї Героїв у Бучі.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на фронті загинув Кирило Денисенко з Вишневої громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору