Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Військові навчання: Бучанське ДФТГ відкриває черговий набір

Для цивільних громадян та рекрутів до ЗСУ Бучанське ДФТГ оголошує черговий набір на військові навчання.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що у навчальній програмі передбачено широкий спектр військових дисциплін. Серед них – курс молодого бійця, основи спротиву, тактична підготовка та бойове злагодження.

“Заняття проводяться щосуботи відповідно до закону про національний спротив та базуються на стандартах НАТО і програмах Територіальної оборони. Особливу увагу приділено підготовці пілотів БПЛА, що відповідає сучасним вимогам ведення бойових дій”, – йдеться у повідомленні.

Для проведення занять визначено спеціально обладнаний полігон, де навчання відбуватимуться з дотриманням усіх норм безпеки.

“Навчання спрямовані на підвищення обороноздатності держави, поглиблення обізнаності громадян та відпрацювання алгоритмів дій в умовах бойових дій”, – підкреслили у міськраді.

КОРИСНИЙ КОНТАКТ. Детальна інформація щодо навчання –  за телефоном: +380 96 004 2188.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що захисники України з Макарівської громади отримали три нові квадрокоптери DJI Mavic 3 від земляків.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору