Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Київщина вже на 80% готова до опалювального сезону, – Руслан Кравченко

Голова Київської ОВА повідомив про підготовку до опалювального сезону та нового навчального року.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на “УНН“.

За його словами, готовність до нового опалювального сезону на Київщині вже сягнула 80%. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко після засідання Конгресу місцевих та регіональних влад за участі Президента України Володимира Зеленського.

«Готовність до нового опалювального сезону на Київщині вже сягнула 80%. Разом з громадами працюємо над забезпеченням наших населених пунктів альтернативними джерелами енергії, встановленням когенераційних установок, сонячних електростанцій, газових мінікотелень, термомодернізацією будівель. Все, щоб максимально комфортно пройти осінньо-зимовий період та забезпечити необхідними послугами людей», – заявив він.

До того ж триває підготовка закладів освіти до нового навчального року.

«Завдання – щоб максимальна кількість садочків та шкіл перейшли з онлайн режиму роботи в офлайн чи змішаний. Для цього продовжуємо облаштовувати укриття в закладах освіти. До речі, на Київщині їх 1285. Закуповуємо шкільні автобуси. Щоб діти, які не можуть пішки дістатися шкіл, мали змогу відвідувати навчальні заклади», – додав Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що сьогодні у БІГ-регіоні вимикатимуть світло.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору