Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Nemiroff випустив лімітовану серію горілки у вцілілих із гостомельського склозаводу пляшках

Компанія Nemiroff запустила в продаж лімітовану серію горілки «Одна з [22 000]» у вцілілих пляшках із склозаводу в Гостомелі.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ з покликанням на The Village.

Зазначається, що ця партія з 22 тисячі вцілілих пляшок, виготовлених для Nemiroff на склозаводі партнера компанії Vetropack у Гостомелі, який зазнав руйнувань на початку повномасштабного вторгнення.

З продажів лімітованої лінійки Nemiroff перерахує один мільйон гривень на відновлення житла та реабілітацію поранених працівників Vetropack. Фонд “Vetropack Гостомель” додасть ще один мільйон гривень, щоби підтримати постраждалих під час бойових дій у Гостомелі. 

«Під час окупації Гостомеля приміщення заводу Vetropack стали укриттям для тих, хто шукав порятунку. Заводські підвали й бункери, що мали вентиляцію та надійний захист, прихистили понад сотню жінок, дітей і людей старшого віку. Завдяки сміливості та рішучості працівників заводу ці люди змогли пережити окупацію, а згодом їх евакуювали в безпечніші місця», – пише видання.

Нагадаємо, під час боїв за місто була пошкоджена значна частина продукції Vetropack. З двох мільйонів пляшок для Nemiroff, що перебували на складі до початку повномасштабного вторгнення, уціліли лише 22 тисячі. Це 1% від усіх запасів. 

Попри значні втрати, Vetropack вдалося відновити виробництво на одній із трьох печей, а тому сьогодні компанія продовжує працювати над відбудовою заводу.

 

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомелі відкрився Центр життєстійкості.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

 

Нагору