Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Двом жителям Бучанської громади присвоєно титул “Національна легенда України”

Композитор Ігор Поклад та боксер Олександр Усик отримали титул «Національна легенда України”.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що Ігоря Поклада та  Олександра Усика удостоїли високих титулів за їхні видатні досягнення, а також за значний внесок у розвиток України.

“Ігор Поклад, всесвітньо відомий український композитор, став «Національною легендою» завдяки своєму неоціненному внеску в українську музичну культуру. Його пісні, які стали народними хітами, знають і люблять мільйони українців. Олександр Усик, чемпіон світу з боксу та олімпійський чемпіон, отримав це почесне звання за видатні спортивні досягнення та патріотичну позицію. Усик не тільки демонструє високий рівень професіоналізму, а й активно підтримує благодійні ініціативи”, – йдеться у повідомленні.

Про нагородження повідомлялось на офіційному Telegram-каналі Президента України Володимира Зеленського.

“Для мене честь сьогодні нагородити справжніх легенд України. Ми прославляємо всіх тих, хто посилює наших воїнів, посилює їх щоденно та надихає. Це люди, які прославляють Україну, зміцнюючи нашу оборону й надихаючи всіх громадян України. Ніна Митрофанівна Матвієнко, Говард Баффет, Олександр Михайлович Дубовик, Олег Петрович Коростельов, Іван Володимирович Лукашевич, Ігор Дмитрович Поклад, Олександр Усик, Ольга Харлан, Віталій Володимирович Хмель, Ірина Іванівна Юрченко, Сергій Йосипович Параджанов. Ми безмежно вдячні й дуже щасливі, що живемо в країні, яка об’єднала таких поважних і талановитих людей”, – зауважив Президент.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Київщина – у ТОП-5 лідерів у відкритті нових компаній.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору