Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Романівському мосту урочисто підняли державний прапор України

Сьогодні, 23 серпня, Україна відзначає День Державного прапора. Урочистості відбулися і в Ірпінській громаді.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Telegram-канал Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

Він подякував нашим  воїнам за звільнення і захист Ірпінської громади від російських окупантів, і зауважив, що у День Державного прапора в Ірпені відбулася молитва за Україну та міжконфесійний сніданок.

“Разом із головою КОВА Русланом Кравченком взяли участь в урочистому піднятті національного прапора України на історичному місці — Романівському мосту”, – йдеться у повідомленні.

Державний прапор України підняли наші військові — головний сержант БрОП “Буревій” Юрій Михайлишен та учасник АТО, доброволець, захисник Ірпеня – Володимир Пархонюк.

“Жовто-блакитний прапор — це більше, ніж просто державний символ. Це уособлення нашої свободи, гідності та незламності. Це чисте небо та золоті поля нашої Батьківщини, за які щодня проливають кров кращі з кращих – найвідважніші сини та доньки України. Прапор України — наш оберіг. Щастя бачити його на блокпостах, позиціях, у домівках прифронтових міст та закордоном. Наш стяг дає сили йти вперед і, попри все, не здаватись”, – підкреслив міський голова.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі оголосили архітектурний конкурс на проєкт меморіалу на території Храму Святого Апостола Андрія Первозванного та Усіх Святих.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

 

Нагору