Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Київщина – штат Вашингтон: наповнюється бізнесовий онлайн-каталог

Підприємці Київщини долучаються до каталогу на спільній онлайн-платформі для бізнесу «Kyiv – Washington Business Bridge Web Portal».

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

“Наразі розроблена І-а версія порталу, яка доступна двома мовами: українською та англійською. Підприємства області активно долучаються до каталогу на сайті платформи. Наразі там представлені 20 бізнес-організацій із різних галузей регіону”, – йдеться у повідомленні.

Тепер очікується долучення до каталогу підприємств штату Вашингтон.

Зазначається, що перспективи розвитку спільного проєкту між двома регіонами України та США було обговорено під час онлайн- зустрічі представників КОВА із представниками Департаменту комерції штату Вашингтон. Від Київської області у зустрічі взяли участь заступниця голови КОВА Леся Карнаух та начальник управління міжнародного співробітництва Микита Геращенко.

“Сторони обговорили можливість зустрічей із бізнесом американського штату під час найближчих міжнародних заходів”, – зауважують у КОВА.

ДОВІДКА. Проєкт платформи для підприємців «Kyiv – Washington Business Bridge Web Portal»  презентував на Другому Міжнародному Саміті міст і регіонів в травні цього року голова Київської ОДА Руслан Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Київщина увійшла до ТОП-5 лідерів України у відкритті нових компаній.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору