Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Бучі родинам полеглих захисників вручили державні нагороди

Орденом “За мужність” III ступеня посмертно нагороджено чотирьох бучанців.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на допис мера Бучі Анатолія Федорука.

Указом Президента України Артем Галака, Антон Забарило, Сергій Бедіченко та Максим Коваль були посмертно нагороджені орденом “За мужність” III ступеня. Усі вони віддали своє життя в бою за незалежність та свободу нашої країни. 

У рамках відзначення Дня Незалежності України мер Бучі Анатолій Федорук передав нагороди рідним полеглих захисників. 

Артем “Плємяш” Галака. Йому назавжди 21. Добровільно мобілізувався, був поранений, але знову повернувся на фронт. Загинув на Запорізькому напрямку. Нагороду отримали мама Оксана та тато Віталій. 

Антон “Тоха” Забарило був добровольцем. Воював в АТО з 2016. Отримав кульове поранення на Харківщині і пізніше помер у шпиталі. “Хто як не я”, — говорив Антон. Нагороду отримала дружина Олена. 

Сергій “Бєдя” Бедіченко. 40-ка річний солдат загинув на Луганщині через мінометний обстріл. У мирний час працював водієм. Похований у Блиставиці. Нагороду отримувала мама Тетяна. 

Розвідник Максим “Агент” Коваль жив і працював у Бучі. 32-річний солдат мобілізувався у 22-му. Трагічно загинув на Донеччині. Нагороду отримала мама Олена.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що грамоти за службу та відданість Україні від Бучанського району в День Незалежності України одержали ті, хто на фронті виборює для України свободу і мир.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору