Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Ірпінській набережній відбудеться забіг пам’яті

Забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» відбудеться 31 серпня на Ірпінській набережній.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що забіг приурочений Дню пам’яті захисників України, що відзначається 29 серпня.

Забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» уже став традиційним виявом вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни.

“Ініціаторами забігу у 2018 році стали Олег Дурмасенко, Таїсія Братасюк і Дмитро Примаченко. За роки свого існування географія забігу розширилася від регіонів України до майже 40 країн світу”, – йдеться у повідомленні.

Запрошуючи  всіх бажаючих долучитися до забігу, у міськраді звертають увагу на те, що хоч реєстрація на подію  тривала до 13 серпня, у ній можуть взяти участь і ті, хто не встиг зареєструватися. Вони зможуть отримати може  номер на місці проведенні забігу.

Що мають зробити учасники забігу:

  •  обрати ім’я героя, пам’ять якого бажаєте вшанувати, або отримати таке ім’я від організаторів;
  •  визначити дистанцію для себе – 500 м, 1 км, 2 км, 5 км або 10 км;
  • отримати номер або роздрукувати той, що приходив вам на електронну пошту.
  •  пробігти або пройти обрану дистанцію на Ірпінській набережній 31.08 (за бажанням розмістити у соціальній мережі світлину із забігу з історією героя, зазначивши хештеги #БіжуЗаГероя2024 та #забіг2024).

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Київській області відбулося офіційне відкриття першого інклюзивного містечка для ветеранів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору