Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Пункти незламності не повинні “спати”

На Київщині через проблеми зі світлом розгорнуто 490 пунктів незламності.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

За словами начальник Київської ОВА  Руслана Кравченка, всі пункти незламності мають функціонуваьти, щоб не було жодного з них  «сплячого».

«Всі мають бути переведені у робочий режим. Таке доручення дав районам та громадам. Через атаки ворога є проблеми зі світлом. Але люди не мають залишатися наодинці зі своїми проблемами та бігати населеним пунктом та розшукувати, де б підзарядити телефон, ноутбук», – наголосив Руслан Кравченко.

У КОВА звертають увагу, що пункти відкрили органи місцевого самоврядування, ДСНС, відповідальний бізнес та «Укрзалізниця». А також розгортатимуть додаткові, якщо у них виникне потреба.

Руслан Кравченко звернувся до громад з проханням активно інформувати, наскільки активно працюють пункти незламності.

«Одразу попереджаю – роботу пунктів незламності перевірятиму без попередження. Мешканців Київщини також попрошу, якщо є скарги, повідомляти про це. Пишіть в чат-боті, телефонуйте на гарячу лінію КОВА чи пишіть мені у соцмережах», – зауважив начальник КОВА.

КОРИСНИЙ КОНТАКТ. Гаряча лінію КОВА (044) – 363 07 34.

Також Інформатор БІГ розповідав про те, що внаслідок ворожої атаки на Київщині пошкоджено два енергетичних об’єкти.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору