Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

ФК «Стальпрофіль» здобув Суперкубок Бучанського району

У селі Забір’я відбувся футбольний матч за Суперкубок Бучанського району. 

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що футболісти змагалися на стадіоні «Нептун».

За Суперкубок боролися команди “Олімп” з Дмитрівки, яка є чемпіоном  району, та «Стальпрофіль» з Бучі – володар кубка району.

“Гра видалася напруженою та багатою на події. Бучанці відкрили рахунок завдяки голу Василя Продана, який замкнув передачу Олександра Здебського. «Олімп» зрівняв рахунок після того, як Кирило Наконечний головою забив з подачі Данила Гуральського. У другому таймі «Стальпрофіль» вийшов уперед завдяки майстерному удару Романа Гарасюти. «Олімп» мав кілька нагод зрівняти рахунок, але досвідчений захисник «Стальпрофіля» Сергій Зуєвич встиг ліквідувати загрозу”, – йдеться у повідомленні.

Завершився матч  ударом м’яча одного з найкращих бомбардирів Київщини  – Ігоря Сікорського. Він реалізував пенальті в компенсований час.

Таким чином, з фінальним рахунком  – 3:1 ФК «Стальпрофіль» здобув Суперкубок Бучанського району.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» відбудеться 31 серпня на Ірпінській набережній.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору