Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Київщина готова до опалювального сезону на 80%

Типова підготовка до опалювального сезону на Київщині виконана на 80%.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Проміжні підсумки готовності до зими було розглянуто на засіданні регіонального оперативного штабу з питань підготовки до опалювального сезону під головуванням Миколи Бойка – першого заступника голови КОДА.

Зазначається, що під час підготовки до цьогорічної зими заплановано відремонтувати 41 котельню та 53 системи опалення у закладах освіти. Уже відремонтовано 28 котелень та 43 систем опалення.

Окрім того, розглядаючи стан підготовки ЖКГ, було звернуто увагу на заготівлю дров, стан дерев поруч з лініями електропередач, йшлося також про повірку лічильників та інші “зимові” нюанси.

“Заслухали представників Пірнівської, Ірпінської, Тетіївської та Медвинської громад щодо стану підготовки до опалювального сезону. Додатково обговорили питання забезпечення безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури. Обговорили підготовку до опалювального сезону освітніх закладів. Наразі продовжується робота з утеплення будівель закладів освіти, заміни вікон на енергозберігаючі”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Київській області відбулося офіційне відкриття першого інклюзивного містечка для ветеранів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору