Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

“Мрія”: Гостомель готується до благодійного фестивалю

Завтра, 29 серпня, у Гостомелі відбудеться благодійний фестиваль «Мрія» для переселенців, які живуть на території громади.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Гостомельську СВА.

Зазначається, що нині оголошено реєстрацію для участі родини ВПО для участі у заході. Зареєструватися можна 29 серпня у Центрі надання соціальних послуг з 9:00 до 12:00 за телефоном 0983435312.

“Також запрошуємо 22 дітей взяти участь у виході на поле разом з футболістами. З собою мати  паспорт та довідку ВПО”, – йдеться у повідомленні.

Для гостей заходу підготували різнопланову програму. У ній – футбольні та баскетбольні майстер-класи, конкурси з призами від Національної Збірної, автограф-сесія із запрошеними зірковими гостями, яких запросили на захід, а ще – матч другого туру на Чемпіонаті Київщини-2024/2025 «Мрія-Гостомель» – «Полісся-Ставки».

“Гостомельська СВА спільно з Ініціативною командою волонтерів нададуть допомогу 100 родинам ВПО”, – обіцяють в адміністрації.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що фінішував перший етап проєкту «Створення Маршрутів пам’яті Київщини», організований Всеукраїнською асоціацією гідів за підтримки Департаменту культури та туризму КОВА.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору