Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Київщині скасовано екстрені відключення

У низці областей України скасовано екстрені відключення електроенергії.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на офіційний Telegram-канал ДТЕК.

Зазначається, що екстрені відключення скасовано у столиці та на Київщині, а також на Дніпропетровщині, Одещині та в Донецькій області.

“За командою Укренерго переходимо до графіків стабілізаційних відключень”, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 28 серпня, на Київщині діятимуть дві групи стабілізаційних відключень. електроенергії.

Також енергетики Київської області звертають увагу на те, що у графіках стабілізаційних відключень частково змінився розподіл адрес клієнтів по групах.

“Зміни пов’язані з коригуванням списків об’єктів критичної інфраструктури, яке надала обласна влада. Це призвело до зміни кількості підключень у мережі. Перевірити, до якої групи належить зараз ваша адреса й актуальний графік відключень, ви можете на нашому сайті в розділі “Відсутня електроенергія” або в чат-боті у Viber чи Telegram ДТЕК Київські регіональні електромережі”, – зауважують у ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Також діє нова  система оповіщення, у якій зазначені денні та тижневі графіки:

  • Денний графік: встановлюється на добу містить лише білі та темно-сірі зони; оновлюється щодоби о 00:00 і упродовж дня в разі змін команд Укренерго.
  • Тижневий графік: враховує можливі сценарії відключень за тиждень відповідно до команд Укренерго; доступний на всіх офіційних ресурсах компанії.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що внаслідок ворожої атаки на Київщині пошкоджено два енергетичних об’єкти.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору