Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Спортсмени-олімпійці з Київщини отримали нагороди від КОВА

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко нагородив спортсменів з Київщини – учасників Олімпіади.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

У цьогорічній Олімпіаді брали участь шість спортсменів та спортсменок від Київщини: наша землячка Ірина Коляденко, яка виборола срібну медаль з вільної боротьби, Аліна Грушина, Іван Семикін, Людмила Оляновська, Артур Фельфнер, та Дмитро Ловчинський.

Спортсмени та тренери одержали від начальника Київської ОВА, окрім привітань, грошові премії, сертифікати на реабілітацію, покращення умов підготовки до змагань.

Також під час зустрічі йшлося про подальшу спільну роботу у спортивному напрямку.

«Вдячний, що попри важку підготовку до Олімпійських ігор в умовах постійних тривог та атак ворога, гідно представили Україну. Пишаюся нашими спортсменами та їхніми тренерами за відданість справі. Кожен – це символ стійкості», – зауважив Руслан Кравченко.

Окрім того, як зауважили у КОВА, спортсмени з Броварів, які потребували житла, отримають квартири – за підтримки міського голови  Броварів Ігоря Сапожка та відповідального бізнесу.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Київській області відбулося офіційне відкриття першого інклюзивного містечка для ветеранів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору