Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ірпінські спортсмени тренувалися у Словаччині

Учасниками спортивного табору із дзюдо від Olympic Dreams стали спортсмени Ірпінської громади.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що 50 молодих спортсменів з регіонів України, які постраждалих від війни, приєдналися долучилися до тренувань словацьких спортсменів під час роботи п’ятого спортивного табору, який відбувся у словацькому місті Міхаловце.

“Табір став можливий завдяки плідній співпраці команди проєкту Olympic Dreams, Федерації дзюдо Словаччини, Посольства України у Словаччині, Міністерства туризму та спорту Словацької Республіки, Академії дзюдо в Кошице та мера міста Міхаловце Мирослава Дуфінця (Miroslav Dufinec)”, – йдеться у повідомленні.

Українські дзюдоїсти переймали міжнародний досвід. З ними займалися одні з кращих тренерів Словаччини – Габрієль Чопак, Домініка Кінцелова, Йозеф Ленчес та Ян Гекко, а також відомий тренер з Франції П’єр Нейра.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що начальник Київської ОВА Руслан Кравченко нагородив спортсменів з Київщини – учасників Олімпіади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору