Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Київщині провели спільні тренування оперативних служб ДСНС

29 серпня на Київщині провели тактичні тренування, на яких рятувальники різних оперативних служб відпрацьовували взаємодію під час ліквідації  надзвичайних ситуацій та порятунку людей.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу ДСНС України.

Рятувальники Київщини  та фахівці Мобільного рятувального центра швидкого реагування ДСНС України ділились власним  досвідом та навичками  ліквідації масштабних пожеж, пошуку постраждалих у зруйнованих будівлях, відпрацьовували спільні дії по наданню медичної і психологічної допомоги.

За тактичним задумом тренувань літак впав на 4-х поверховий багатоквартирний житловий будинок. В повітряному судні, можливо, знаходився бойовий комплект. Сталося часткове руйнування конструкцій будівлі та виникла пожежа. На момент прибуття перших підрозділів спостерігалося інтенсивне горіння та виділення великої кількості диму. Під завалами можливо є люди.

До місця умовної події першими прибули рятувальники Обухівського району. Після проведеної розвідки на місце направлено відділення механізованого розмінування, рятувальне відділення, пошуково-рятувальне кінологічне відділення МРЦ ШР ДСНС України, медичну, психологічну служби ГУ ДСНС України у Київській області.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині можлива пожежна небезпека.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору