Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

До кінця 2024-го на Київщині відкриють рух трьома новозбудованими мостами

Начальник Служби відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області Руслан Ничік заявив, що до кінця цього року планується відкриття руху по новозбудованим мостах на регіональній дорозі Р-02.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на допис Руслана Ничіка. 

Усі штучні споруди розташовані на дорозі Р-02 та були зруйновані в ході повномасштабного вторгнення росії в Україну. 

Наразі кожен із мостів перебуває на різному етапі готовності, проте проїзну частину заасфальтовано на усіх спорудах, встановлено перильне та бар’єрне огородження.

Продовжуються роботи з укріплення укосів, водовідведення, також триває асфальтування під’їздів до мосту. Наступний етап – благоустрій, нанесення розмітки та встановлення дорожніх знаків.

Відбудова мостів є важливим етапом у відновленні Київщини. Зокрема, відновлення штучних споруд значно покращить транспортну доступність у регіоні та забезпечить комфортний рух, як для транзитного транспорту, так і для мешканців громади.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Перший заступник голови КОДА Микола Бойко з Віцепрем’єр-міністром України Іриною Верещук та представниками МОМ проінспектували відбудову п’яти будинків у Ірпені та Горенці.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору