Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Київщині засуджено чоловіка за розбещення малолітньої дівчинки

За підтримання публічного обвинувачення ювенальними прокурорами Києво-Святошинської окружної прокуратури суд визнав чоловіка винним у розбещенні малолітньої дівчинки.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбуКиївської обласної прократури.

Прокурори у суді довели, що на початку жовтня 2018 року в Бучанському районі 9-річна дівчинка прийшла в гості до своєї подруги, яка проживала по сусідству. Залишившись наодинці з дитиною, чоловік вчинив щодо неї розпусні дії. 

Свою вину засуджений не визнав. Проте, врахувавши повні й обґрунтовані докази, надані прокурорами, суд ухвалив обвинувальний вирок.

Йому призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з позбавленням права 3 роки обіймати посади, пов’язані з навчанням та вихованням дітей або займатись діяльністю, з роботою з дітьми

Інформацію про засудженого буде включено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучанській громаді стартувала інноваційна програма психологічної підтримки для дітей, яка вже діє у всіх населених пунктах громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору