Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Україні очікують новий сезон “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”

30 серпня відбулося перше засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення фізкультурно-оздоровчих заходів та змагань “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбуМіністерства молоді та спорту України. 

Засідання пройшло під головуванням співголів оргкомітету: заступника керівника Офісу Президента України Олексія Кулеби, Міністра молоді та спорту України Матвія Бідного, Міністра освіти і науки України Оксена Лісового та керівництва обласних державних адміністрацій, федерацій з видів спорту.

Під час засідання підбили підсумки минулого сезону та обговорили організаційні питання фізкультурно-оздоровчих заходів та змагань у 2024-2025 навчальному році. 

Зокрема, йшлося про те, що у новому сезоні буде збільшено кількість вікових та гендерних груп, а також додано ще два види спорту – це регбі-5 та гандбол. Загалом у цьому сезоні планується залучити до змагань – понад 900 000 тисяч учасників.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що учасниками спортивного табору із дзюдо від Olympic Dreams стали спортсмени Ірпінської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору