Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Ірпінська громада провела в останню путь захисника Сергія Сергійчука

26 серпня внаслідок ракетного удару російських терористів по Кривому Рогу загинув Сергій Сергійчук з Ірпінської громади.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Telegram-канал міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

“Щирий та справедливий патріот. Люблячий чоловік, турботливий батько та найкращий дідусь для своєї онучки”, – йдеться у повідомленні.

Звістка про загибель Героя надійшла у День пам’яті загиблих захисників.

Зазначається, що 53-річний Сергій Сергійчук мав управлінську біографію, у різні періоди життя обіймав відповідальні посади – від експерта з кіберзв’язку та військового до роботи у Верховній Раді та голови Черкаської ОДА. Також він  мав  досвід бойових дій у зоні АТО,  звання – полковник.

“Вірний друг, гарний чоловік, люблячий батько та дідусь, чесна та порядна людина, яка працювала на розбудову демократичного суспільства в Україні. До початку повномасштабного вторгнення Сергій жив у Михайлівці-Рубежівці з сім’єю. Вірний у своїх поглядах, переконаннях та принципах, патріот України, чоловік не міг стояти осторонь, коли рашисти вдерлися на територію Ірпінської громади, та доєднався до ТРО”, – розповів міський голова Ірпеня про захисника.

І зауважив, що після того, як ворога вибили з Київщини, Сергій Сергійчук  служив у лавах СБУ, згодом долучився до роботи з розробки та постачання БпЛА та засобів РЕБ.

У Сергія Сергійчука у глибокій жалобі залишилися батьки, дружина, син, донька, невістка, онучка, а також близькі, друзі та побратими.

Замляка-захисника поховали на кладовищі “Слобода”.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що під час військової служби 26 серпня помер житель селища Клавдієво-Тарасове Олексій Литвин.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору