Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Рукопашний бій: у Бучі змагались легенди розвідки

У Бучі відбувся Чемпіонат України з рукопашного бою, присвячений пам’яті Героя України, генерал-майора ГУР МО Максима Шаповала.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що турнір  організували Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнська федерація рукопашного бою за підтримки ГУР Міноборони України.

Учасниками змагань стали  понад 200 спортсменів з 18 областей України. Вони демонстрували свою майстерність у категоріях «легкий контакт» та «повний контакт». Переможцями  стали  команди з Дніпропетровщини та Києва.

“Цей Чемпіонат став не лише спортивною подією, але й важливим заходом для вшанування тих, хто захищає Україну”, – йдеться у повідомленні.

Нагороди переможцям змагань вручив начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов.

“У своєму слові він подякував за збереження пам’яті про Героя України Максима Шаповала, а також підкреслив важливість виховання української молоді патріотичною, сильною тілом і духом”, – зауважили у ГУР МО.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині провели тактичні тренування, на яких рятувальники різних оперативних служб відпрацьовували взаємодію під час ліквідації  надзвичайних ситуацій та порятунку людей.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору