Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Руслан Кравченко відвідав оновлений ліцей у Бородянці

У оновленому Бородянському ліцеї №1 розпочався навчальний рік для 540 учнів, включаючи 37 першокласників.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на “UNN“.

Сьогодні, навчальний рік на Київщині розпочався у Бодянському ліцеї №1, який на початку повномасштабного вторгнення знищили росіяни. Заклад відновили за підтримки міжнародних партнерів.

Кравченко розповів, що в минулому російські окупанти майже повністю знищили цей ліцей. 

«Три роки в стінах Бородянського ліцею №1 не лунав шкільний дзвоник та дитячий сміх. Сьогодні для закладу особливий день! Новий навчальний рік розпочався у повністю відбудованому приміщенні. Відсьогодні 540 дітей з Бородянки повернулися за парти до свого навчального закладу», – сказав голова ОВА. 

Він зауважив, що заклад оснащений сучасними меблями, компʼютерами, обладнанням для харчоблока. До того ж всі діти ліцею зможуть вчитися офлайн.

За його словами, в регіоні відбудовують й інші заклади освіти. Так з 245 пошкоджених та зруйнованих шкіл та садочків вже відновили. Кравченко підкреслив, що попри значні виклики, всі школи Київщини цьогоріч працюватимуть в офлайн та змішаному режимі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що учні закладів освіти Гостомельської, Білогородської та Ірпінської громад розпочали свій навчальний рік у місцях памʼяті.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору