Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Лікарня Вишневого отримала реабілітаційне обладнання

КНП «Вишнівська міська лікарня» отримала нове обладнання для реабілітації.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Вишневу міську громаду.

Зазначається, що упродовж останнього місяця майже 50 пацієнтів вже пройшли оздоровлення у фізіотерапевтичному кабінеті на новому обладнанні, придбаному за підтримки ГО «Офіс професійної підтримки відновлення».

“Із метою комфортного перебування пацієнтів, за кошти місцевого бюджету, в приміщенні був проведений поточний ремонт зали ЛФК та фізіотерапевтичного кабінету. Незабаром заплановано проведення другої черги ремонту: вхідна група, кабінет ерготерапії та улаштування санітарного вузла для маломобільних груп населення”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, фізичний терапевт Ірина Мельникова, яка працює у фізіотерапевтичному кабінеті,  допомагає людям, які проходять реабілітацію після інсульту, поранень, травм, а також мають проблеми ортопедії, сколіотичної постави, неврології.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Київській та Вінницькій областях створять електронний реєстр базової мережі закладів культури.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору