Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Прем’єр-міністр Ірландії відвідав Бородянку

Під час візиту до Бородянки  прем’єр-міністр Ірландії Саймон Гарріс оглянув спричинені війною руйнування.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на повідомлення в.о. Бородянського селищного голови Ірини Захарченко.

Зазначається, що високий гість прибув до селища задля  ознайомлення з Бородянською громадою та руйнуваннями, завданими під час бойових дій у Київській області. Ще одна мета його візиту –  налагодження співпраці.

“Нагадаємо, що Бородянська громада є однією з найбільш постраждалих на Київщині. Повністю або частково тут було зруйновано 2234 об’єкти, близько 4 тисяч мешканців ще досі не можуть повернутися через знищені домівки”, – йдеться у повідомленні.

Ірландська делегація оглянула зруйновані будинки, а також ознайомилася із стінописами Бенксі. У зону уваги гостей потрапив і вже відновлений дитячий садок «Піноккіо».

“Щиро дякую всім, хто підтримує Бородянку, зокрема дякую начальнику КОВА Руслану Кравченку та прем’єр-міністру Ірландії Саймону Гаррісу за цей візит», — підкреслила Ірина Захарченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що зарубіжні громадяни і фонди з перших днів звільнення БІГ-регіону активно підставляють плече у відновленні Бучі та Ірпеня.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору