Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі покращують водопостачання

Розпочалося спорудження перемички між ЖК «Нова Буча» і «Буча Квартал».

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на КП «Бучасервіс».

Зазначається, що завдяки закільцюванню системи об’єднається водопостачання двох житлових комплексів. Таким чином, планується створити цілісну та ефективну мережу водопостачання.

До всього, завдяки новій  перемичці вдасться істотно підвищити ефективність всієї системи водопостачання, забезпечивши рівномірний розподіл води, а також покращити якість води у системі.

«Цей проєкт є одним із етапів у розвитку міської інфраструктури Бучі. Його реалізація суттєво підвищить якість життя мешканців обох житлових комплексів, забезпечуючи їх надійним та якісним водопостачанням», – зауважив заступник керівника КП «Бучасервіс» Олександр Купрій.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Ірпінська міська рада на Київщині прийняла Програму часткової компенсації вартості придбаних джерел резервного живлення та обладнання альтернативної енергетики в умовах воєнного стану.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору