Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучанські ліцеїсти візьмуть участь у міжнародному проєкті у Німеччині

Учні Бучанського ліцею №5 прибули до міста-побратима Бергіш-Гладбах.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що 16 ліцеїстів не лише відкриють для себе Німеччину, а й візьмуть участь у міжнародному проєкті «Ми бажаємо вам всього найкращого» у Бергіш-Гладбаху.

Юних бучанців тепло зустрів мер Бергіш-Гладбаха Франк Штайн, гості та господарі обмінялись подарунками.

“Юні бучанці живуть у німецьких сім‘ях з дітьми. Кожен день – це можливість поглибити знання з іноземної мови, спілкуючись з носіями. Ранкові години відведені для роботи над проєктом, а вечори – для пізнавальних екскурсій та культурних заходів” – йдеться у повідомленні.

І культурна програма вже почалася. Ліцеїсти побували у знаменитому Кельнському соборі, ознайомилися з місцевими пам’ятками, а ще зробили перші кроки у скелелазінні.

“Місто-побратим Бергіш-Гладбах вже не вперше приймає наших дітей на відпочинок. Ми щиро вдячні за вашу незмінну підтримку та допомогу”, – зауважують у міськраді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що зарубіжні громадяни і фонди з перших днів звільнення БІГ-регіону активно підставляють плече у відновленні Бучі та Ірпеня.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору