Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Спіймали на хабарі: посадовцю Міноборони оголошено підозру

Посадовець Міноборони та його поплічники вимагали від військових ЗСУ хабар за належні їм соцвиплати.

Про це повідомляє  Інформатор БІГз посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що фігурантами справи є начальник відділу Департаменту фінансів МО України та його  поплічники,  які вимагали від  поранених військовослужбовців неправомірну вигоду за отримання грошової допомоги.

“Так, напередодні до фігурантів звернувся військовослужбовець аби отримати грошову допомогу, оскільки отримав поранення захищаючи територіальну цілісність держави від окупантів. За безперешкодне отримання коштів зловмисники вимагали сплатити певний відсоток. Викрили фігурантів під час одержання неправомірної вигоди в сумі 158 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські Київщини спільно з СБУ оголосили підозру фігурантам справи.

Нині учасників схеми затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на схемі з ухилення від мобілізації викрито начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК разом з їхнім спільником.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору