Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

В Ірпінській громаді визначають місця колективної пам’яті

Ірпінчан запрошують проголосувати за меморіальні місця у громаді.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

На Київщині триває робота щодо меморіалізації місць, пов’язаних із російським вторгненням.

“7 вересня об 11:00 в приміщенні Ірпінської міської ради (вул. Шевченка 2А) відбудеться голосування за погодження місць колективної памʼяті та рекомендованих/не рекомендованих підходів до вшанування памʼяті загиблих нашої героїчної громади”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, голосувати можуть повнолітні  особи, які  мають реєстрацію в Ірпінській громаді, а також зареєстровані на території громади бізнеси. Бажаючим взяти участь у голосуванні з собою потрібно мати документ, який підтверджує реєстрацію.

О 10:30  починається реєстрація на голосування,  захід триватиме приблизно одну годину.

Ознайомитися з  презентацією доповнених місць колективної памʼяті можна за посиланням. Рекомендовані практики  вшанування памʼяті – за посиланням.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що фінішував перший етап проєкту «Створення Маршрутів пам’яті Київщини», організований Всеукраїнською асоціацією гідів за підтримки Департаменту культури та туризму КОВА.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору