Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Київщина відправила нову партію будівельної техніки 72 бригаді ім. Чорних Запорожців

Київщина відправила дев’ять міні екскаваторів 72 бригаді ім. Чорних Запорожців, які допомагатимуть військовим облаштовувати нові оборонні позиції.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу КОВА.

«Придбати їх допомогла громада Вишневого. Без такої спецтехніки військовим важко. Як сказав під час передачі боєць 72 бригади: “З такою технікою “гризти” землю набагато легше і швидше”. Хлопці викладаються по-максимуму заради Перемоги і ми маємо також максимально їм допомагати. Бо Перемога України – наша спільна справа», – сказав начальник КОВА.

Він також додав, що перед відправкою, за старою традицією, проїхався на екскаваторі та переконався особисто, що все на ходу. 

До цього чотири одиниці міні екскаваторів передала громада Броварів. Допомагає також відповідальний бізнес – VIDI та Ринок Столичний.

«Постійно виділяємо кошти з обласного бюджету. 72 бригада отримала 32 млн грн на придбання комплексів РЕБ, засобів зв’язку та дронів різного типу. Дякую всім, хто боронить країну», – резюмував Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що дітям рекомендують брати до школи “торбинку безпеки”  на випадок повітряної тривоги.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору