Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

В освітніх закладах Київської області проводять масштабні перевірки

З початком нового навчального року на Київщині проводять перевірки в освітніх закладах.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на “Коментарі“.

У Броварському районі спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства розпочали об’їзди освітніх закладів.

«Під час об’їзду оглянуті харчоблоки, їдальні, котельні, спортивні та актові зали, територія закладів, споруди цивільного захисту. Особлива увага зверталася на облаштування укриттів, які мають бути забезпечені освітленням, системами вентиляції, доступом до мережі інтернет», – заявили у службі.

Спеціалісти наголосили, що освітній процес повинен бути не лише безпечним, а і якісним.

До того ж додали, що освітній процес повинен бути не лише безпечним, а і якісним.

Минулого тижня перевірили 28 навчальних закладів Ржищівської ОТГ та  Феодосівської ОТГ в Обухівському районі.

Спеціалісти звернули увагу на необхідності посилити контроль за дотриманням гігієнічних вимог при поводженні з харчовими продуктами. У тому числі потрібно контролювати процеси отримання та зберігання харчових продуктів і продовольчої сировини, їх первинну обробку, поточність технологічного процесу, температурні режими приготування страв, миття та зберігання столового і кухонного посуду, обладнання та іншого реманенту.

У Держпродспоживслужбі повідомили, що при проведенні перевірок закладів освіти в Обухівському районі спеціалісти виявили незначні порушення. А комісія встановила терміни їх виконання.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що зарубіжні громадяни і фонди з перших днів звільнення БІГ-регіону активно підставляють плече у відновленні Бучі та Ірпеня.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору