Коломия До сайту

Хотів украсти самокат: патрульні знайшли зловмисника

Поліцейські за гарячим слідом  виявили чоловіка, який  пробрався у приватну садибу у Софіївській Борщагівці.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на патрульну поліцію Київської області.

Зазначається, що виклик про крадіжку на вулиці Шевченка у Софіївській Борщагівці патрульні села Чайки отримали учора, приблизно о 16-ї годині.

“Заявник розповів, що на територію його приватного домоволодіння проник невідомий та спробував викрасти його електросамокат. Однак, помітивши заявника, невідомий чоловік кинув електросамокат та швидко втік у невідомому напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські від заявника дізналися  детальний опис імовірного викрадача, і під час обстеження прилеглої території побачили схожого чоловіка.

“Ми доставили виявленого громадянина на місце події, де заявник підтвердив, що саме цей чоловік намагався викрасти електросамокат. Оскільки у цій події є ознаки кримінального правопорушення, ми викликали слідчо-оперативну групу”, – розповіли патрульні.

Тепер слідчим належить встановити всі обставини  справи.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що інспектори КП “Муніципальна варта” неподалік парку “Щасливий” виявили двох осіб.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець