Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

До Гостомельських учнів завітав Мобільний клас безпеки

До учнів Гостомельської початкової школи №1 та Озерської Гімназії №1 завітав Мобільний клас безпеки.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на ГСВА.

Зазначається, що фахівці ДСНС спільно із Поліцейським Гостомельської громади та інспекторами КП «Муніципальна варта» відвідали учнів ліцею.

Провели пізнавальний урок на базі мобільного класу безпеки, зокрема:

  • Рятувальники показали дітлахам 3D стенди з макетами вибухонебезпечних предметів, та наголосили на правилах поведінки при виявленні таких знахідок.
  • Школярі дізналися, яких правил необхідно дотримуватися вдома та на вулиці.
  • Рятувальники разом з дітьми розглянули стенд з предметами, які найчастіше стають причинами пожежі. А також дізналися як можна використовувати вогнегасник при пожежі.
  • Поліцейські розповіли дітям правила дорожнього руху, зокрема які стосуються їх як пішоходів, аби дорога до школи та додому була безпечною.

«Захід проведено рамках реалізації проєкту “Мобільні класи безпеки” спрямованого для підвищення культури безпеки серед дітей», – пише пресслужба.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 11 вересня у Гостомелі видаватимуть продуктові набори для внутрішньо переміщених осіб.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору