Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Хабарі й соціальне житло: фейкового чиновника затримали на Бучанщині

Видаючи себе за держслужбовця, чоловік обіцяв людям вирішити житлове питання за гроші.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що поліцейські Київщини повідомили про підозру 45-річному аферистові за фактом шахрайських дій в особливо великих розмірах за ч. 5 ст. 190 ККУ.

Чоловік хотів понад 80 тисяч доларів за сприяння в отриманні трьох соціальних квартир. Для цього видавав себе за держслужбовця.

“Правоохоронці встановили, що фігурант отримав гроші двома траншами. Спершу передплатою у розмірі 30 тисяч доларів, а сьогодні, 11 вересня, поліцейські затримали зловмисника після отримання другої частини коштів в сумі 54 тисячі доларів у Софіївській Борщагівці. Наразі правоохоронці проводять за місцем проживання затриманого санкціоновані обшуки”, – йдеться у повідомленні.

“Чиновника” і його аферу викрили співробітники карного розшуку ГУНП в Київській області. Фейковому держслужбовцеві  загрожує до 12 років в’язниці.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Бучанського управління поліції.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що поліція Київщини завершила розслідування серії серпневих крадіжок та скерувала матеріали до суду щодо зловмисниці, яка грабувала жінок.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору