Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Бородянська громада в жалобі: 10 вересня загинули два воїни

Два Герої з села Дружня Бородянської громади віддали життя, захищаючи Україну.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на повідомлення в.о. Бородянського селищного голови Ірини Захарченко.

Солдат Ігор Ходаківський  загинув 10 вересня під час виконання бойового завдання в районі села Васютинське Слов’янського району на Донеччині.

Ігор Олександрович Ходаківський народився 29 листопада 1989 року. Був навідником 1-го танкового взводу 3-ї танкової роти танкового батальйону військової частини А0989.

“Ігор був відданим військовій присязі, проявив стійкість і мужність у боротьбі за нашу Батьківщину. Його героїзм і самовідданість назавжди залишаться в наших серцях”, – йдеться у повідомленні.

Солдат Роман Тищук отримав смертельні поранення внаслідок влучання ворожого дрона 10 вересня у селі Невське Сватівського району на Луганщині.

Роман Олександрович Тищук народився 29 вересня 1992 року. Був радіотелефоністом мінометного взводу механізованого батальйону військової частини А7014.

“Роман героїчно віддав своє життя за нашу свободу та незалежність. Його загибель – це величезна втрата для всієї України. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Його мужність і відданість назавжди залишаться в наших серцях. Ми ніколи не забудемо його як Героя, який віддав життя за нашу Батьківщину”, – підкреслила Ірина Захарченко.

Про дату та час прощання з Ігорем Ходаківським та Романом Тищуком буде повідомлено додатково.

Вічна пам’ять і шана Героям!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Ірпінська громада попрощалася із захисником України, захисником Ірпеня Олегом Сердюком.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору