Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Ірпінська громада – найактивніший учасник програми «ВідновиДІМ»

На Київщині відновлять 158 багатоповерхівок за програмою «ВідновиДІМ», з них 133 – з Ірпінської громади.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що за час реалізації грантової програми «ВідновиДІМ», яка реалізується за сприяння Фонду енергоефективності, найбільше заявок надійшло та було погоджено від Ірпінської громади.

“В Ірпені 133 будинки будуть комплексно відремонтовані та утеплені. Прийнято до відновлення за цією програмою 14 будинків в Гостомелі, 8 в Бучі 2 в Макарові та 1 в с. Софіївська Борщагівка”, – йдеться у повідомленні.

У межах цієї програми відбудову 77 таких об’єктів уже завершено, 53 – частково завершені, а також у роботі –  ще 28 заявок.

“Завдяки Програмі «ВідновиДІМ» відбувається комплексна модернізація житлових будинків. Ремонтуються фасади, замінюються вікна, балкони та покрівлі, відновлюються інженерні мережі та обладнання котелень. У будинках облаштовуються пандуси та підйомники для маломобільних груп населення”, — підкреслив перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що пошкоджений під час бойових дій ліцей №1 у Макарові відновлюють  коштом Європейського інвестбанку у межах «Програми з відновлення України».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору