Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Макарівська громада передала обладнання землякам-захисникам

Делегація Макарівської громади та волонтери БФ «Підтримка військових Макарівщини» відвідали земляків, які захищають Україну на Харківщині й Донеччині.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на повідомлення Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

Він розповів, що представгики громади передали нашим воїнам різноманітне обладнання, яке їм потрібне, аби ефективніше тримати оборону.

Зокрема, бійці Нацгвардії, які  служать у напрямку Борової на  Харківщині, отримали три безпілотники типу MAVIC 3. Нацгвардійці-земляки з іншого підрозділу одержали засіб радіоелектронної боротьби ANTI FPV (РЕБ).  Також Макарівська громада передала оборонцям, котрі служать у Добропіллі,  дороговартісний дрон типу DJI Matrice 30T. А комплект з 26 FPV дронів з антенами, пультом керування та додатковими АКБ отримали  хлопці з 3 полку ССО, що перебувають у Покровську.

“Дякую всім, хто не стомився від війни і допоміг нашим військовим маскувальними сітками, домашніми смаколиками, вкрай потрібними ліками, миючими засобами, вологими серветками, продуктами харчування і не тільки! Дякую захисникам! Завдяки вашим надлюдським зусиллям ми й досі живемо в Україні під жовто-блакитним прапором!”, – підкреслив селищний голова.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучанська громада передала військовим американський реанімобіль

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору