Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Коцюбинському встановили спортивний рекорд

14 вересня, в селищі Коцюбинське встановили рекорд з наймасовішої руханки, де на одній платформі зібралися понад 1100 учасників різного віку.

Про це повідомляє  Інформатор БІГіз покликанням на “Life“.

На чотирьох локаціях одночасно жителі Коцюбинського виконували вправи. Встановлення рекорду стало можливим завдяки активній участі мешканців різного віку — від дітей 4 років до літніх людей, яким вже виповнилося 80. Це підкреслює, що спорт і активний спосіб життя не мають вікових обмежень.

Захід був присвячений не лише Дню селища, але й Дню фізичної культури та спорту, який щорічно святкується в другу суботу вересня. Організатори впевнені, що подібні акції мотивують громади до здорового способу життя та розвитку місцевих ініціатив.

Ініціатива проведення масової руханки з рекордною кількістю учасників не тільки покращує фізичне здоров’я мешканців, але й створює позитивний імідж для селища. Коцюбинське продемонструвало, що громада здатна об’єднатися заради спільної мети, а такі заходи можуть стати регулярними та привертати ще більше учасників у майбутньому.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Ірпінь відзначав День міста.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору