Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Учасники масової бійки у Софіївській Борщагівці отримали підозри

Поліцейські Київщини оголосили про підозру учасникам бійки зі стріляниною в Софіївській Борщагівці.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

Окрім цього, під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали ще одного учасника конфлікту. Відносно нього тривають невідкладні слідчі дії. 

Нагадаємо, 17 вересня до Бучанського районного управління поліції надійшло повідомлення, що у селі Софіївська Борщагівка поблизу одного з ресторанів відбувається бійка за участі групи осіб.

Слідчі за процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури повідомили про підозру шести учасникам конфлікту за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб за ч. 2 ст. 296 ККУ, з них двом особам додатково за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронному органу тілесних ушкоджень ч. 2 ст. 345 ККУ, а також одному із правопорушників — підозри оголошені за двома частинами — за ч. 1, 2 ст. 296 ККУ.

Досудове розслідування триває.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у селі Софіївська Борщагівка поблизу одного з ресторанів відбувається бійка за участі групи осіб. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору