Коломия До сайту

Ірпінський ліцей ІЛІТ – серед кращих в Україні та у ТОП-10 найкращих шкіл Київщини

Здобутки Ірпінського ліцею інноваційних технологій ІЛІТ  вражають: заклад освіти посів 212 місце з 6900 шкіл у рейтингу України за результатами НМТ.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Facebook-сторінку ІЛІТ.

Зазначається, що високий бал за результатами національного мультипредметного тесту (НМТ) 2024 року зафіксовано освітнім порталом Education.ua.

“Цьогоріч до рейтингу увійшло 6900 шкіл, що дозволяє легко знайти заклади з найкращим рівнем підготовки. До переліку найкращих шкіл України потрапили ті заклади, де щонайменше п’ять учнів успішно склали НМТ”, – йдеться у повідомленні.

І це ще не всі вагомі успіхи ІЛІТ. Так, за результатами рейтингу шкіл Київщини, ІЛІТ зайняв 9 місце із 367 шкіл, увійшовши до ТОП-10 найкращих шкіл області. Притому це єдиний заклад освіти Ірпінської громади, що увійшов до першої рейтингової десятки.

“Серед інших шкіл в обласному рейтингу відзначились також Ірпінський ліцей №2 (22 місце), Ірпінський гуманітарний ліцей «Лінгвіст» (28), Ірпінський академічний ліцей НУБіП України (64), Ірпінський академічний ліцей «Мрія» (69)”, – зауважують у ліцеї.

І звертають увагу, що Ірпінський ліцей інноваційних технологій  продовжує високо тримати рейтингову марку.

“Позиція у рейтингу залежить як від індивідуальних результатів випускників, так і від загальної кількості складених тестів. Цей рейтинг є маркером успіху шкіл у підготовці учнів до вступу у заклади вищої освіти та загального рівня навчання. Дякую команді та неперевершеним учням ІЛІТ», – підкреслила директорка Ірпінського ліцею інноваційних технологій Марія Гостін.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучанський центр позашкільної роботи імені Андрія Куцевалова запрошує на безкоштовне навчання «Молодіжний клуб правосуддя».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець