Коломия До сайту

На Київщині п’яного дебошира убив перехожий

Конфлікт із перехожими у Вишгороді став фатальним для нетверезого чоловіка.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що все розпочалося з того, що 43-річний п’яний чоловік конфліктував із перехожими.

За повідомленням Вишгородського райуправління поліції, сталася словесна перепалкв між потерпілим та чоловіком, який саме проходив повз нього, яка переросла у бійку.

“Фігурант, який проходив повз, втрутився у бійку та завдав чоловіку множинних ударів по тулубу та обличчю, що спричинило ушкодження внутрішніх органів, від яких останній помер. Після інциденту зловмисник покинув місце події”, – йдеться у повідомленні.

Щоб ідентифікувати зловмисника і встановити його місцеперебування, правоохоронці  провели низку оперативно-розшукових заходів, зокрема, використали систему відеоспостереження «Безпечна Київщина».

З’ясувалося, що фігурант справи – 37-річний місцевий житель.

Його затримали відповідно до ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

“Слідчі, за процесуального керівництва Вишгородської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України)”, – зауважують поліцейські.

І розповідають, що зловмисникові загрожує до 10 років тюрми.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Софіївській Борщагівці сталася масова бійка.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець