Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Школярі Бучанської громади доєднались до акції «Дрони для Перемоги»

Лише за один день учні трьох шкіл Бучанської громади зібрали майже 70 тисяч гривень на дрони для наших захисників.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

У закладах освіти Гаврилівки, Луб’янки та Ворзеля відбулися ярмарки у межах благодійної акції «Дрони для Перемоги».

“Акція об’єднала учнів, вчителів та батьків, які влаштували справжній кулінарний ярмарок. На столах можна було побачити різноманітні смаколики, виготовлені власноруч: тортики, тістечка, пиріжки, печиво, ароматну піцу та освіжаючі напої. Усі охочі могли придбати ці смачні вироби, а виручені кошти йшли на підтримку ЗСУ”, – йдеться у повідомленні.

За один день завдяки ярмаркам було зібрано 69 125 гривень на придбання закупівлю дронів для українських захисників.

Зокрема, Гаврилівська школа №8 зібрала 30 538 грн; Луб’янська гімназія №7 вторгувала на добру справу 28 375 грн; у філії Ворзельської початкової школи було зібрано 10 212 грн.

“Ця ініціатива не лише допомогла зібрати значну суму на потреби армії, але й продемонструвала неймовірну єдність та патріотизм місцевої нашої громади”, – зауважили у міськраді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що діти полеглих захисників, котрі проживають у Бучанському районі, отримали сертифікати номіналом 10 тис. грн для придбання необхідного для школи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору