Коломия До сайту

86 підприємств Київщини доєднались до «Національного кешбеку»

Програма «Національний кешбек» стає все популярнішою серед підприємців: до неї вже долучилися 86 підприємств Київщини.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

За словами начальника КОВА Руслана Кравченка,  «Національний кешбек» серед учасників програми «Національний кешбек» – чимало виробників, відомих далеко за межами Київської області.

Вони виготовляють будівельні матеріали, продукти харчування, косметичні засоби, ліки, господарські товари. Начальник  КОВА звернув увагу, що кожен житель області, доєднуючись до програми як споживач і купуючи товари підприємств-учасників, може сприяти розвитку підприємств, які працюють на Київщині.

«Підприємства Київщини, які вже долучилися, говорять, що кількість покупців поступово збільшується. Бо українці дійсно хочуть купувати те, що виробляється тут. Покупці також бачать переваги. Бо наші локальні підприємства виробляють мегаякісну сучасну продукцію. А обираючи товари та послуги з кешбеком, ще і отримуємо вигоду», – підкреслив Руслан Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині з’явився представник Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Микита Козиренко.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець