Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Руслан Кравченко зустрівся з Послом Італії в Україні Карло Формозою

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко обговорив безпекові питання, енергетику та розвиток економіки з новопризначеним Послом Італії в Україні Карло Формозою.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із  покликанням на допис Руслана Кравченка.

Голова Київської ОВА подякував пану Послу за те, що Італія є надійним партнером України в боротьбі з російським агресором та займає послідовну позицію в цьому питанні.

Руслан Кравченко зазначив, що Київщина має Меморандум про співпрацю з італійським регіоном Тоскана. Насамперед йдеться про взаємодію в медицині та освіті. Область прагне розширити взаємодію з іншими регіонами Італії, зокрема в економічній сфері.

«Попри війну працюємо над залученням інвесторів. Бо сильна економіка – важлива складова нашої перемоги. Запропонував Карло Формозі створити онлайн-платформу з одним із регіонів Італії для співпраці бізнесу», – сказав він.

Також голова КОВА обговорив з Послом проведення Конференції з питань відновлення України, яка наступного року відбудеться в Італії. Київщина вже готує проєкти для залучення інвестицій у відбудову області.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що начальник КОВА Руслан Кравченко розповів про наслідки нічної атаки на Київщину у ніч на 22 вересня.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору