Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Увага, розшук! Зник 9-річний Микита Корба з Ірпеня

Поліція Київської області розшукує 9-річного Микиту Корбу з Ірпеня, який зник учора, 23 вересня.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що сигнал про зникнення хлопця отримали сьогодні, 24 вересня, співробітники відділу поліції № 2 Бучанського районного управління поліції Київщини. Правоохоронцям розповіли, що Микита 23 вересня близько 15:00 поїхав на велосипеді й не повернувся досі.

“На розшук зниклого оперативно залучені підрозділи поліції Київщини, в тому числі, особовий склад відділу № 2 Бучанського районного управління поліції, офіцери громади, працівники групи реагування патрульної поліції, ювенальні поліцейські, представники територіальної оборони та громадськість”, – йдеться у повідомленні.

ПРИКМЕТИ: на вигляд 9 років, зріст – 132 сантиметри, худорлявої статури, коротке русяве волосся, сині очі.

ОДЯГНЕНИЙ: червона футболка, темні шорти, чорні кросівки з білою підошвою.

Поліцейські закликають усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження Микити, повідомляти за номером телефону: 0988826149 або на спецлінію “102”.

ОНОВЛЕННЯ: МИКИТУ ЗНАЙШЛИ! “Правоохоронці за годину встановили місцезнаходження дитини. На щастя, жертвою злочину малолітній не став”, – кажуть поліцейські.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що сімʼя на Київщині створила конопляну ферму.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору