Коломия До сайту

Досвід Ірпінської громади переймали керівники 15 міст і селищ

У межах програми “U-LEAD з Європою” Ірпінь став майданчиком для обміну досвідом  для керівників інших населених пунктів України.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на міського голову Ірпеня Олександра Маркушина.

Зазначається, що представники 15 українських громад зацікавились  унікальним досвідом Ірпеня

“До нашої громади завітали очільники громад Кіровоградської та Черкаської областей, з якими ми поділились досвідом та напрацюваннями у сферах відновлення та розвитку: організації та діяльності Проєктної агенції сталого розвитку Ірпінської громади; модернізації об’єктів інфраструктури закладів охорони здоров’я; відбудови та розвитку громади через залучення небюджетних джерел фінансування”, – йдеться у повідомленні.

Міський голова Ірпеня  розповів гостям про ті виклики, які стояли перед  громадою у 2022 році, після деокупації Київської області. Це, насамперед, відновлення роботи комунальних підприємств, а також відродження міста, зруйнованого війною.

“Поділився нашим досвідом швидкої, якісної та прозорої відбудови, масштабною співпрацею з міжнародними партнерами та планами на майбутнє у соціальних, екологічних, економічних сферах”, – підкреслив Олександр Маркушин.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Ірпінська та Бучанська громади розраховують на французькі інвестиції.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець